DESARROLLO Y GESTIÓN DE FARMACIAS, S.L. és titular de tots els drets de propietat intel·lectual dels continguts accessibles. Tots els drets i continguts d’aquesta pàgina web estan protegits per la legislació en matèria de propietat intel·lectual / industrial. Tots els drets estan reservats i per tant el seu contingut pertanyen únicament i exclusivament a DESARROLLO Y GESTIÓN DE FARMACIAS, SL ia la farmàcia o parafarmàcia titular de la pàgina web, de manera que cap part d’aquesta pàgina web podrà ser copiada electrònicament o de qualsevol altra manera excepte en la mesura exigida en relació amb la consulta eficient d’aquesta pàgina web via Internet i l’ús de els serveis oferts en la mateixa.

L’accés a aquest material no suposarà cap manera, llicència per a la seva reproducció i / o distribució que, en tot cas, estarà prohibida excepte previ i exprés consentiment per escrit de DESARROLLO Y GESTIÓN DE FARMACIAS, SL i en aquest cas citant la seva procedència. L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web exclusivament per a ús personal i la ulterior publicació d’arreu d’aquesta pàgina web en qualsevol altra pàgina web està explícitament prohibida.

(1) Propietat Intel·lectual i Industrial 
DESARROLLO Y GESTIÓN DE FARMACIAS S.L. o els seus llicenciants són els propietaris de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de:
(a) aquest lloc web publicat sota aquest domini, d’ara endavant Aquest Lloc Web;
(b) tot el material publicat en aquest lloc web (incloent, sense limitació, textos, imatges, fotografies, dibuixos, música, marques o logotips, estructura i disseny de la composició de cadascuna de les pàgines individuals que componen la totalitat del lloc , combinacions de colors, codis fonts dels programes que generen la composició de les pàgines, programari necessari per al seu funcionament, accés i ús)

(2) Llicència d’ús 
DESARROLLO Y GESTIÓN DE FARMACIAS S.L. li concedeix una llicència universal, no exclusiva, de lliure ús i revocable en qualsevol moment per:
(a) visualitzar Aquest lloc web i tot el material publicat al mitjançant l’ús d’un ordinador o dispositiu mòbil a través d’un navegador web.
(b) copiar i emmagatzemar una còpia de Aquest lloc web o / i de tot el material publicat al, en la memòria cau del seu navegador web.
(c) imprimir les pàgines a través d’un dispositiu físic (impressora-paper) o dispositiu virtual (impressora-pdf) sempre i quan sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat (i no tingui com a finalitat un ús comercial)
No li autoritzem qualsevol altre dret sobre aquest lloc o sobre el material publicat al. Això vol dir que tots els drets queden reservats.
En cas de dubte vosté, com a visitant del nostre lloc entén i accepta que: no pot adaptar, editar, canviar, transformar, publicar, re-publicar, distribuir, re-distribuir, realitzar qualsevol tipus d’emissió o re-emissió per mitjà ones o qualsevol altra tecnologia de transmissió, mostrar en llocs públics o privats mitjançant l’ús d’elements de visió o escolta comunitaris aquest lloc web o el material publicat al (independentment de tipus d’arxiu o element) sense el nostre permís previ per escrit.

(3) Mineria de dades 
Queda prohibit l’accés a aquest lloc i als continguts publicats al mitjançant l’ús de qualsevol tipus de sistema de recol·lecció i còpia automàtica de dades o arxius.

(4) Permisos específics 
Si Un. Voleu utilitzar els materials publicats en aquest lloc per a un ús diferent dels autoritzats en l’apartat Llicència d’ús per favor contacti per escrit amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web www.evolufarma.com

(5) Protecció dels nostres drets 
De forma seriosa i activa lluitem contra l’ús no autoritzat de Aquest lloc web i dels materials en ell publicats.
La detecció d’un ús no autoritzat de la seva banda dels continguts publicats a la nostra web pot implicar l’inici d’accions legals contra Un., Incloent reclamacions econòmiques sense perjudici de l’inici d’un procediment de sol·licitud d’eliminació dels continguts que infringeixin els termes establert en l’apartat Llicència d’ús sense excloure l’obertura de casos per violació Copyright.
Si Un. Detecta qualsevol tipus d’ús indegut o no autoritzat dels continguts publicats al nostre lloc web, si us plau informem via correu electrònic a través de la nostra pàgina web www.evolufarma.com

(6) Sobre aquest avís de copyright 
El present avís de copyright ha estat facilitat per al lliure ús de tota la comunitat Internet respectant l’obligació de la citació de la font i la no alteració del seu contingut original.