Farmàcia Soledat Bassó

narcis-rigau-fortet

La història de la farmàcia d’Amer és centenària. Comença l’any 1899 amb Narcís Rigau Fortet, el primer d’una saga de farmacèutics. Després d’un breu parèntesi —de 1906 fins a 1915- durant el qual va estar en mans de Francesc A. Solà Bosch, qui es va fer càrrec de la gestió, s’hi va incorporar Fèlix Rigau Dalmau, fill del fundador. L’any 1945, va prendre el relleu Antoni Junquera Rigau, nét del fundador, fins que l’any 1984 l’actual titular, Soledat Bassó Alcalde, l’adquireix en traspàs.

Soledat Bassó té un llarg recorregut i experiència com a farmacèutica, sempre vinculada a l’atenció a la salut i el benestar de les persones.

Ara, amb l’entrada de les noves tecnologies, la farmàcia presenta la seva nova Web, en la qual es podran veure els esdeveniments que s’organitzen, les millors ofertes de productes, informació de salut, realitzar una comanda còmodament des de casa per recollir a la farmàcia, o fer alguna consulta, entre altres serveis. l tot, sempre amb l’objectiu d’estar més a prop dels nostres clients i pacients.