Sovint oferim promocions especials, ofertes i descomptes sobre la multitud de productes de parafarmàcia, nutrició, cura del nadó, etc. Visiteu aquesta secció amb freqüència per poder gaudir de millor salut a un preu més econòmic! Si desitja més informació sobre promocions especials o està interessat en algun producte en concret, no dubti en escriure’ns.

 

sin-promos_cat

 

OFERTES VIGENTS

 

SOLARS LA ROCHE POSAY

La primavera ja està aquí i arriva el bon temps. Protegeix la teva pell en quant abans, ara un 15%% de descompte en els protectors solars. Oferta disponible a la nostra farmàcia fins al 15 d'Abril! Aprofita l'oportunitat!

Fecha Inicio:

15 de Març

Fecha Fin:

15 d'Abril

PACK SENSILIS

Aprofita ara per mimarte de la mà de Sensilis, ara un 15%% de descompte en alguns packs. Oferta disponible a la nostra farmàcia fins a esgotar existències! Aprofita l'oportunitat!

Fecha Inicio:

4 de Març

Fecha Fin:

Fi d'existències

XLS MEDICAL

Per ajudar a cuidar la línea després d eles festes prova XLS Medical, ara al 30% de descompte. Oferta disponible a la nostra farmàcia fins a esgotar existències! Aprofita l'oportunitat!

Fecha Inicio:

1 de Març

Fecha Fin:

Fi d'existències

SENSILIS MAQUILLATJE

Descobreix la gamma de maquillatje Sensilis, ara al 35% de descompte. Oferta disponible a la nostra farmàcia fins a esgotar existències! Aprofita l'oportunitat!

Fecha Inicio:

1 de Març

Fecha Fin:

Fi d'existències

SENSILIS UPGRADE

30% de descompte als tractaments facials de Sensilis Upgrade. Oferta disponible a la nostra farmàcia fins a esgotar existències! Aprofita l'oportunitat!

Fecha Inicio:

1 de Febrer

Fecha Fin:

Fi d'existències