Homeopatia i naturopatia

La Homeopatia és un mètode terapèutic per a la prevenció, millora o curació de malalties, utilitzant medicaments homeopàtics; aquests estan compostos de principis actius que es fabriquen a partir de matèries primeres d’origen vegetal, animal i mineral.

És eficaç per prevenir i tractar tant malalties agudes (grip, tos, diarrees, crisis de migranya, contusions,etc.) com cròniques (al.lèrgies, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, ansietat,etc), en infeccions de repetició (coll, oïda, ginecològiques, urinàries, ..), fins i tot en cures pal.liatives (control dels símptomes, com dolor o estrenyiment, i millora dels efectes secundaris com les nàusees de la quimioteràpia…)

Aquests medicaments tenen l’avantatge de que en general, no presenten contraindicacions, interaccions medicamentoses ni efectes adversos rellevants.

La Naturopatia forma part de la gran varietat de tècniques que s’engloben sota la denominació de medicina alternativa. El seu objectiu és estimular la capacitat curativa innata de l’organisme i facilitar els seus mecanismes d’equilibri per obtenir un bon estat de salut. Es fonamenta en canvis en el estil de vida i la nutrició.

A la farmàcia disposem dels productes homeopàtics de més rotació, així com suplements nutricionals, plantes medicinals, etc. No obstant, li oferim un servei diari de comandes de productes homeopàtics i altres suplements dels productes que no tinguem en estoc.

Formulari d'informació i reserves per als nostres serveis

Nom *

Email *

Telèfon *

Servei sobre el que ens escriu *

Missatge *

  Accepto la Política sobre Protecció de dades