ortopedia

L’ortopèdia com a tècnica, està encaminada a corregir mecànicament o evitar deformitats del cos humà mitjançant ortesis o rehabilitació. Els suports ortopèdics s’anomenen ortesis.

A la nostra farmàcia, disposem d’una variada gamma d’ortesis, ajudes tècniques per a la vida diària, mobilitat, pel bany, protectors antiescares i aparells de rehabilitació.

Som Centre autoritzat per a la dispensació d’articles ortoprotètics estàndards i adaptats a càrrec del Servei Català de la Salut.

Disposem de calçat terapèutic i de confort per a peus reumàtics, extraplans, amb galindons (hàl.lux valgus) i per a peus diabètics entre d’altres. Així com calçat laboral i sanitari.

No es preocupi per l’alçada del seu bastó, o pels tacos del caminador o bastó desgastats, nosaltres li tallarem a mida i en posarem de nous.

Disposem de bastons, carrutxes, cadires de rodes per llogar i també llits, grues i d’altres, per encàrrec.

imagen ortopediaválida per web serveis

 

 

 

Tens problemas per accedir al teu habitatge o al teu vehicle?
Gràcies a un conveni de col.laboració amb Válida Sin Barreras et podem assessorar des de la farmàcia i ells t’oferiran el servei i la sol.lució tècnica que més s’adapti a les teves necessitats; t’ajudaràn a superar les barreres arquitectòniques, perquè millori la teva qualitat de vida.
i gaudeix d’un descompte especial!!

 
 
 

ortopedia

Telèfons mòbils adaptats per a persones grans

Beneficis:
• Pantalla gran
• Fàcil ús
• Teclat ampli
• So més elevat
• Compatible amb audiòfons
• Diversitat de models (fixos, inhalàmbrics, mòbils, etc)

 

 

 

Formulari d'informació i reserves per als nostres serveis

Nom *

Email *

Telèfon *

Servei sobre el que ens escriu *

Missatge *

  Accepto la Política sobre Protecció de dades